Om författaren


Mailadress till författaren kommer finnas i boken, man kan skicka frågor som rör körkortsteorin, fråga din lärare i första hand...


Svarstider för frågor kommer stå här!

Frida Mesch

Trafiklärare och författare till eBoken Körkort B

Svarstid för teorifrågor:

... Dagar

         Vem är Frida?  

Hej, jag är född och uppväxt i Bollnäs, Hälsingland. Jag trodde väl aldrig, när jag satt där 18 år gammal, i bilen på en trafikskola i Bollnäs, att jag bara 3 år senare vid 21 års ålder skulle påbörja en trafiklärarutbildning.

  

Redan efter ett år i branschen som färdigutbildad trafiklärare kände jag att det fattades något, något som skulle hjälpa och förenkla för eleverna. Tanken på att skriva en egen teoribok började växa fram och blev bara starkare med tiden. Utbildningen jag fick till trafiklärare gav mig en väldigt bra grund att stå på, precis som er körkortsutbildning ska ge er en bra grund att stå på. De fantastiska kollegorna, speciellt Omed Hamlan, och människorna jag haft omkring mig har hjälpt mig att utvecklas till den professionella och pedagogiska trafiklärare jag är idag.


Jag har naturvetenskaplig utbildning med specialinriktning till pilot som bakgrund från gymnasiet. Jag kör inte bara bil utan även plan. Jag har PPL (Private Pilot License), CPL (Commercial Pilot License) och ATPL-teori (Airline Transport Pilot License-theory). Jag tar även med mina erfarenheter från flygutbildningen till denna bok. Flygbranschen har ett väldigt högt säkerhetstänk och jobbar med rutiner på ett sätt som jag tycker saknas i körkortsutbildningen.


Med 6 års erfarenhet av trafikläraryrket började skapandet av den här boken, år 2015. Nu är året 2019, boken är färdig och ni kan ta del av mina kunskaper och erfarenheter när ni utbildar er till personbilsförare.  

© Copyright. All Rights Reserved. Esydigi DLB, 2019.